leenanlukupiiri lukupiiri, joka lukee naisten kirjoittamia kirjoja

17.11.2019

Mamen Sánchez: On ilo juoda teetä kanssasi

Filed under: Yleinen — leenanlukupiiri @ 20:45

Loppukesällä lukupiirillä oli luettavana Mamen Sánchezin On ilo juoda teetä kanssasi. Kirja on kepeä, hauskoja juonenkäänteitä sisältävä värikäs tarina brittiläisten ja espanjalaisten mentaliteettien ja käyttäytymistapojen yhteentörmäyksestä.

Atticus Craftsman saa isältään tehtävän. Hänen on lopetettava yritykseen kuuluva espanjalainen Liberte-kirjallisuuslehti. Atticus pakkaa Earl Grey -teensä ja viisi lempikirjaansa ja lähtee huolettomasti hoitamaan tehtävää. Liberten espanjalainen toimitus koostuu viidestä espanjalaisesta naisesta. Atticus arvelee virheellisesti, että tehtävä on yksinkertainen.

Kirja on sangen kuvallinen, mieleen tulee suorastaan elokuvakäsikirjoitus. Se on kevyt ja helppo lukea ja kirjassa on hersyviä juonenkäänteitä. Osa lukupiiriläisistä piti sitä jopa riemullisena. Osaa ärsytti karikatyyrimäiset hahmot ja jonkinmoinen ratsastaminen Hemingwayllä.

Tätä kirjaa voi suositella käytettäväksi samaan tapaan kuin television huumoriohjelmia. Hetkelliseen rentoutumiseen.

Lukupiiriläiset antoivat kirjalle kouluarvosanat 7, 7 ja 6.

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress