leenanlukupiiri lukupiiri, joka lukee naisten kirjoittamia kirjoja

2.7.2018

Kyung-sook Shin: Pidä huolta äidistä

Filed under: Yleinen — leenanlukupiiri @ 14:20

Tämän kirjan lukupiiri luki viimeisellä kevään kerralla. Tässä vaiheessa Leena oli niin uupunut sairastamisesta, että ei tehnyt muistiinpanoja keskustelusta, eikä kukaan muukaan kokenut blogin päivittämistä omakseen.

Näin ollen jätämme tänne vain tiedon siitä, että luimme myös tämän kirjan. Sen verran kirjoitan, että tämän kirjan tarina oli kaikista hienosti kerrottu, ja lukupiiriläiset suosittelevat vahvasti sen lukemista.

Kesän lukupiiriä varten luemme kirjan Kurban Said: Ali ja Nino. Gummerus. Suomentaja Irmeli Sallamo.

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress